Farklı Kahve Lezzetlerinin Bir Arada Sunulduğu Paketleri Mutlaka Deneyin

29-07-2021 01:27
Farklı Kahve Lezzetlerinin Bir Arada Sunulduğu Paketleri Mutlaka Deneyin

Yorgunluğunuzu atmak için iyi gelen içeceklerden biri kahvedir. Güne başlarken veya gün ortasında içilen kahvenin tadını hiçbir şey veremez. Farklı kahve lezzetlerinin yanı sıra geleneksel kültürümüze ait olan bol köpüklü bir Türk kahvesidir.

Türk Kahvesi

Türk kahvesi günün stresini, yorgunluğunu ve yoğunluğunu üzerinizden alır, kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlar. Herkesin farklı kahve tercihi bulunur. Kimisi sert, kimi sütlü, kimi bol şekerli kimi de soğuk kahve sever. Çünkü kahve birçok damak tadına uyacak farklı lezzetler içerir.

Filtre Kahve

Dünyada farklı kahve pişirme yöntemleri vardır. Bunlardan biri filtre kahve pişirme yöntemidir. Filtre kahvenin özellikle taze çekilmiş ve taze kavrulmuş olanı makbuldür. Tazelik kahvede aranan en önemli özelliktir. Damakta bıraktığı o enfes tadı arttıran tazeliğidir. Tüm kahve çeşitlerinde filtre kahveyi tüketebilirsiniz. Yaygın olarak tüketilen filtre kahve öğütülmüş kahvenin sıcak suda demlenip kahve taneciklerinin süzülmesiyle hazırlanır. Burada önemli olan filtre kahvenin filtre deliklerinden geçmeyecek boyutlarda öğütülmüş olmasıdır. Aksi takdirde filtreden geçen kahveler fincanın içinde kaldıkça acı bir tat bırakacaktır.

Blend Kahve Çeşitleri

Dünyanın pek çok yerinde espresso için özel olarak seçilen kahvelerden oluşturulan paket çeşitlerinden dilediğiniz çeşidini seçebilirsiniz. Kahveler dünyanın tek bir coğrafi bölgesinden elde edilmesinin yanı sıra farklı bölgelerin kahvelerinin harmanlanmasıyla da elde edilir. Bunlar Blend kahveler olarak bilinmektedir, yani kahvelerin özel formüllerle harmanlanıp kavrulmasıyla elde edilir. Kavrulduktan sonra ideal şartlar oluşturularak paketlenir. Lezzet ön planda tutularak hazırlanan paketler her damak tadına hitap etmektedir. Kimi kahvelerde lezzetin tutturulması için baskılama yöntemi uygulanmaktadır. Kıvamını tutturmak ancak deneyimlenerek oluşturulmaktadır.

Blend kahve çeşitleri hassas bir şekilde korunarak ve harmanlanarak paketlenir. Bölgelerin farklı kahve çekirdek çeşitleri bir araya getirilerek harmanlanır. Kendi öğüteceğiniz kahve çekirdeklerini seçmek biraz zor olabilir. Bu biraz uzmanlık gerektirebilir. Ancak unutmayınız öğütülmüş ve tazeliğini koruyan kahveleri de kolayca temin edebilirsiniz. Çünkü bu kahveler daha alçak rakımlarda yetiştirilir ve daha sık hasat edildiği için fiyatları oldukça ekonomiktir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.