Kahve Zevkinizi Vanilya ve Çikolata Lezzetleriyle Tamamlayın!

26-01-2020 10:38
Kahve Zevkinizi Vanilya ve Çikolata Lezzetleriyle Tamamlayın!

Espresso kahve sizin için vazgeçilmezse özellikle vanilya ve çikolata aromaları ile keyfinizi ikiye katlayabileceğiniz notaları deneyimlemek için guatemala kahveyi tercih etmeniz en doğru seçim olacak. Guatemala, Orta Amerika'da bulunan ve kahve çekirdeklerinin ünü tüm dünyaya yayılmış bir ülkedir. Karayip denizine ve büyük okyanusa kıyısı olmasıyla birçok farklı kahve çekirdeği notasının da bir arada bulunduğu bir kahve cennetidir. Özellikle ülkenin farklı ve kaliteli iklim yapısı sayesinde guatemala kahve çekirdekleri birçok farklı ve zengin notayı da keşfetmemizi sağlamıştır. Kahve çekirdekleri, yetiştikleri coğrafyanın özelliklerini taşır. Tıpkı viski ve şarap kültüründe olduğu gibi kahve çekirdeklerinin de lezzeti, tadımlar yaparak tespit edilir. Kahve çekirdeklerinin yetiştiği bölgenin yakınlarında fındık tarlası varsa, yudumladığınız guatemala kahveden fındık aromalarını doğal olarak alırsınız. Bu eşsiz lezzetleri fark etmek için elbette en önemli unsur, her zaman kaliteli kahve çekirdekleri ile hazırlanmış kahveleri deneyimlemek olacaktır.

Guatemala Kahve


Guatemala kahve en lezzetli kahve çekirdekleri arasında bulunur. Farklı kahve çekirdekleri ile kahve tutkunlarının vazgeçilmez aromalarına ev sahipliği yapan guatemala kahveleri yedi farklı ana bölgede yetişir. Her bölgenin kendine has, organik ve yerel yetiştirme koşulları bulunmaktadır. Özellikle bir bölgesi çok daha az yağmur alan ve güneş gören yerlerde yetişmektedir. Bazı bölgelerinde ise sürekli güneş görmesine rağmen çok yüksek rakıma sahip yerlerde yetişmektedir. Özellikle yüksek rakımlarda yetişen kahve çekirdekleri, fındık ve çikolata aromalarına sahiptir. Arka notalarında güneşin sıcaklığını dahi hissedebileceğiniz kaliteli kahve çekirdekleri ile güne başlamak kadar iyisi de yok! Guatemala bölgesinde özellikle Atitlan bölgesinde yetişen kahve çekirdekleri volkanik topraklarda yetişmesi ile kendine has aromalara sahiptir. Bundan dolayı da ceviz ve çikolatayı da andırmaktadır. Bu bölgede yetişen tüm kahve çekirdekleri doğal ve organik gübrelerle yetiştirilmektedir. Bundan dolayı da kimyasaldan uzak, tamamen doğanın verdiği kahve çekirdeklerinin farkını ilk yudumda fark edebilirsiniz. Kahveni doğal asitliği ve lezzeti sayesinde en güzel kahve deneyimini yaşayabilirsiniz. Guatemala kahve çekirdekleri genel olarak kakao, sütlü çikolata, fındık ve vanilya aromalarına sahiptir. Bu aromalar tamamen doğaldır.

Espresso Kahve Fiyatları


Espresso kahve fiyatları satın alacağınız espresso kahve çekirdeklerinin aromasına ve lezzetine göre belirlenmektedir. Farklı espresso çekirdekleri farklı şekilde fiyatlandırılmaktadır. Bu konuda en önemli husus ise kahve çekirdeklerinin kalitesinin paha biçilemez olduğudur.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.