Kalita Ürünleri ile En Lezzetli Kahveleri Yapabilirsiniz

26-01-2021 15:21
Kalita Ürünleri ile En Lezzetli Kahveleri Yapabilirsiniz

Kalita kahve demlemeen lezzetli kahveleri hazırlayabileceğiniz kahve yapım ekipmanları arasında yer almaktadır. İyi demleme tekniği göz önünde bulundurularak özel olarak dizayn edilmiş olan Kalite ürünleri, kahve demleme sürecini keyifli bir hale getiren yeni nesil tekniklerin başında gelmektedir. Özellikle de düz taban olarak ifade edilen yapıya sahip olan dripperları ile ön plana çıkan bu ürünler, kahve demlerken de oldukça pratik bir süreç sunmaktadır. Kahve demleme sırasında kullanılan kahve çekirdeklerini, lezzetli şekilde kahve fincanına aktarmak için Kalita ürünlerini kullanabilirsiniz.

Kalita Wave

Kalita wave en sevilen kahve demleme ekipmanlarının başında gelmektedir. Özellikle Wave Serisi, piyasada yeni nesil olarak en başarılı kabul edilen kahve yapım ekipmanıdır. Düz tabanlı kahve yatağı geometrisi ile oldukça incelikli bir mühendislik tasarım ürünüdür. Bunun yanı sıra özellikle patentli "Wave" filtresi ile üç delikli tasarımı, demlenmeyi olabilecek en pürüzsüz şekilde hazırlamanıza da destek olur. Bu özelliklerin ötesinde özellikle mükemmel bir kahvenin kolaylıkla elde edilebilir olmasını sağlamak adına kahve tutkunları tarafından özel tasarlanmış bir üründür. Bu 185 boyutlu Wave Dripper, bir porsiyon demlenmiş kahvenin demlenmesi için gerekli ayarlamaların yapıldığı, en ideal sistemdir. Bu dripperda ortalama olarak 18-24 gram kahve kullanılması önem taşımaktadır. Paslanmaz çelik malzeme kullanıldığı için de uzun ömürlü kullanım imkanına da sahiptir. Bu ürünün kapasite ise 2-4 fincandır. Bu avantajlarının yanı sıra yüksekliği 72 mm. Uyumlu kağıt filtre: Wave #185 kağıt filtre olmaktadır. 300 veya 500'lük cam server ile kullanmanız mümkündür.

Kalita Filtre Kağıdı

Kalita filtre kağıdı günümüzde üretilen en sağlıklı filtre kağıtlarının başında gelmektedir. Genel olarak kağıt filtreler emici ve lifli bir şekilde tasarlanır. Bu liflerin dengeli şekilde üretilmesi oldukça önemlidir. Aksi halde kahvenin asıl lezzetini ortaya çıkaran yağlar ve aromalar kahveye kesinlikle geçmeyecektir. Bu filtre kağıtları arasında Kalita Wave lif oranı ve doğallığı ile kahve lezzetinizi kesintisiz sağlamanıza da destek olacak. Kalita filtre kahve kağıdını, kullandığınız makineye ve boyutuna göre temin edebilirsiniz. Bu kağıtlar, tek kullanımlıktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.