Tasarımı ve Şıklığı ile Göz Dolduran Kettle Modelleri

26-01-2021 15:19
Tasarımı ve Şıklığı ile Göz Dolduran Kettle Modelleri

Su ısıtıcı sürekli tezgah üstü konumlandırılan bir ürün olduğu için şıklığı ve tasarımı oldukça önemli ürün gruplarıdır. Tasarımı ve şıklığı ile göz dolduran kettle modelleri, mutfak ekipmanlarının vazgeçilmezidir. Hem işletmeler hem de evlerde kullanılmak üzere tasarlanan kettle modelleri, aynı zamanda suyu kaynatma noktası oldukça hızlı getirmektedir. Dayanımı yüksek, uzun ömürlü ve şık su ısıtıcı modelleri arasından sizler için en güzel tasarımları sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

Kettle Modelleri

Kettle modelleri oldukça çeşitlidir. Her işletme ya da her ev kullanımı için farklı donanımlarda ve farklı özelliklerde kettle modelleri tasarlanmaktadır. Suyun kaynama derecesini gösteren, daha kısa sürede su kaynatan ya da suyun ısısını koruyabilen kettle modelleri, farklı donanımlar ile müşteriye sunulmaktadır. Cam su ısıtıcı modelleri şıklık açısından en çok tercih edilen modeller olmasının yanı sıra sağlık açısından da en ideal seçim olacaktır. Doğal ve saf cam modellerden tasarlanmış olan bu kettle modelleri, mineralli suyun tüm özelliklerini de korumaya destek olmaktadır. Fakat cam su ısıtıcı modelleri tercih ederken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, dayanımı yüksek ürünler olmasıdır. Termal şoklara dayanıklı ürünler seçmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra cam kettle modelleri kirece karşı da çok daha güçlü bir duruş sergilemektedir. Plastik kettle modelleri uygun fiyatlı olmasına rağmen sağlık açısından en olumsuz ürün gruplarını içermektedir. Özellikle kısa sürede plastik ögelerin suya karışmasına ve sağlık için olumsuz etkilere yol açacaktır. Paslanmaz çelik su ısıtıcı modelleri ise en dayanıklı olan tasarımlardır. Özellikle farklı tasarımları ile her mutfak temasına uygun bir yapıya da sahiptir. Suyu hızlı bir şekilde kaynama noktasına ulaştırabilen, kolay temizlenebilen ve uzun ömürlü kettle modelleri içerisinde tasarımı en çok size hitap eden modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Kettle Fiyatları

Kettle fiyatları satın alacağınız ürünün tasarlandığı malzemelere göre farklı fiyat aralıklarında sizlere sunulmaktadır. Plastik, çelik ya da cam ısıtıcılar farklı fiyat aralıklarında satışa sunulur. Sitemiz üzerinden tasarımı ile göz dolduran, insan sağlığına dost malzemelerden üretilmiş kettle fiyatlarına en uygun şekilde ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.